LIITON UUTISKIRJE 06.06.2017

6.6.2017

 

 

Uutiskirje 6. kesäkuuta 2017

 

 

Jäsennumerotarrat verkkokaupasta

 

 

Matkailuautoja ja -vaunuja on jäsenistömme keskuudessa uusittu kevään mittaan siihen malliin, että jäsennumerotarrakauppa käy kiivaana. Huomaathan, että uudet jäsennumerotarrat saat tilattua verkkokaupastamme. Verkkokaupassa maksat tilauksen samantien, jolloin saat tarrat suoraan kirjeenä kotiin. Jäsennumerotarra 6,50 e/kpl + toimituskulu 3,50 e.

Toimistolta puhelimitse tai sähköpostitse tilatut tarrat toimitamme postiennakkolähetyksenä, jonka pelkkä toimituskulu on 10 euroa. 

 

 
 

100-vuotias Suomi isännöi Pohjoismaisia Karavaanipäiviä

 

 

Vielä mahtuu mukaan Pohjoismaisille Karavaanipäiville, Nordic Rally -tapahtumaan! 100-vuotias Suomi avaa porttinsa maailman leirintämatkailijoille 9.7.2017 Kokemäen Pitkäjärvellä. Ilmoittautumisen voit hoitaa osoitteessa https://www.nct2017.fi/suomi/ilmoittautuminen/ tai puhelimitse 0400 500 121.

 

 
 

Teboil-eduissa parannusta 1.6. alkaen

 

 

SF-Caravanin jäsenkortilla jäsen saa Teboil-huoltamoilta 2,1 snt alennuksen bensiinistä ja dieselöljystä näyttäessään jäsenkortin kassalla tai syöttäessään sen korttiseteliautomaattiin ennen maksua. Huomaa, että alennuksia ei myönnetä Teboil Express-asemilla.
Teboil myöntää alennusta myös nestekaasutäytöstä, voiteluaineista, autokemikaaleista ja -pesusta. Tutustu Teboil-etuihin tarkemmin täällä

 

 
 

Karavaanipaikkoja kesän megatapahtumissa

 
 

 

Guns N´ Roses, Kantolan Tapahtumapuisto, Hämeenlinna  
Kantola Event Camping - PopUp leirintäalue 30.6.-2.7.2017

Kantola Event Camping on Kantolan Tapahtumapuiston vieressä sijaitseva teltta- ja caravan-leirintäalue, joka on tarkoitettu pääsääntöisesti Guns N’ Roses konserttiin saapuville matkailijoille. Alueella on noin 30 matkailuvaunu-/autopaikkaa ja noin 300 telttapaikkaa.

Leirintäalueen vierestä, Sotkanrannan satamasta, löytyy leiriytyjille kaikki tarpeellinen palvelu: sauna, vessat, grillikatos, uimapaikka sekä A-oikeuksin varustettu ravintola ja suuri terassi, jossa on purtavaa aamiaisesta iltaruokaan. Kaikki Sataman palvelut ovat eriveloituksella, eivätkä sisälly leiriytymisen hintaan. Tästä Kantola Event Campingin verkkokauppaan. 

Seinäjoen Tangomarkkinat 5.-9.7.2017

Tangomarkkinoiden ajaksi järjestetään tapahtuman lähituntumaan toimivia leirintäalueita. Kaikki paikat ovat sähköistettyjä, ja kaikilla alueilla tai alueiden läheisyydessä on WC- sekä peseytymistilat. Karavaanipaikat alkaen 17 €/yö. Kaikilla alueilla on mahdollisuus yöpyä myös teltassa hintaan 10 €/yö. Lisäksi tarjolla on etuja, jotka on tarkoitettu ainoastaan Tangomarkkinoiden alueilla leiriytyville.

Tutustu alueisiin ja varaa paikkasi Tangotoimistosta. 

 

 

Eckerö Line liikennöi uudesta Länsiterminaalista 12.6.2017 alkaen

 

 

SF-Caravanin jäsenille etuja myöntävä Eckerö Linen m/s Finlandia siirtyy liikennöimään uudesta Länsiterminaalista (T2) 12.6.2017 alkaen. Samalla laivan aikataulut muuttuvat osittain 15 minuutilla. Helsingin satama tiedottaa jatkuvasti alueen muuttuvista liikennejärjestelyistä. Eckerö Linen jäsenedut löydät täältä

 

 

 
 

Yhteistyössä

 

 

Älä anna punkkipelon pilata kesääsi. Paras tapa ennaltaehkäistä punkin levittämiä tauteja on estää punkin pääsy iholle ja tehdä säännöllinen punkkisyyni. Lue lisää ja nauti kesästä: www.punkki.fi.

 

 
 

 

SF-Caravan FACEBOOK-sivulla on jo yli 8 000 tykkääjää. Tykkää sinäkin, niin saat ajankohtaiset tapahtumatiedot kätevästi omalle seinällesi.