Puheenjohtajan porinat

2.8.2021

Kesäinen tervehdys Ounas-Lappilaiset. Tässä ensimmäiset porinat näin netin välityksellä. Kulunut pandemia aika on ollut yhdistyksen toiminnassa hiljaista aikaa, vain kokoukset on pidetty. Jäsenistö on matkaillut omilla tahoillaan, mutta yhteisiä tapahtumia ei ole järjestetty.
Nyt on tulossa viikonlopputreffit 20 - 22. elokuuta, paikkanan on Venejoen kämppä Kittilässä. Kämppä on entinen savottakämppä joka on nyt Kittilän VPK:n koulutus- ja vapaa-ajan tukikohtana. 
Paikassa ei ole verkkosähköä, mutta agrikaatti ja aurinkopaneelisähköä on, ja kyllähän kesäisen viikonlopun pärjää ilman sähkötolppaakin.

Vuosikokouksen pidämme lauantaina klo. 13.00 alkaen kämpän tuvassa. Kokouksen jälkeen tehdään ruokaa isolla pannulla ja keitellään pannukahvit. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Ruoka -ja kahvijuttuja varten olisi mukava jos ilmoittaisitte tulostanne Pentille 040 7047848 tai Merjalle 040 7334051, meiltä saat myös muuta tietoa jos jokin askarruttaa.

Treffien ja kokouksen ajankohtaa siirsimme loppukesälle, että mahdollisimman moni ehtisi saada rokotukset ja olisi turvallista tavata. Tervetuloa viettämään mukava viikonloppu, toki voit tulla käymään vain kokouksessakin.

PS. Google löytää paikan kun kirjoittaa Venejoen kämppä, ja voithan kysyä ajo ohjeita jos ei muuten löydy.

Pj. Pentti Kivilahti 
    040 7047848

 

                K O K O U S K U T S U

 

SFC-Ounas-lLappi Ry:n vuosikokous Venejoen kämpällä 21.8.2021 KLO. 13,00.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Tervetuloa!