Puheenjohtajan Porinoita

25.7.2022

Tervehdys, Ounas-Lappilaiset.Kirjoittaessani tätä juttua on keskikesä jo ohitettu, mutta kuten laulussa sanotaan, " vielä on kesää jäljellä".

Talvella viettäessämme joukolla pikkujoulua Raattamassa, niin mieli oli valoisa ja odotettiin tulevaa kesää innolla. Ajattelimme että pikkuhiljaa palattaisi normaaliin elämänmenoon ilman rajoituksia. Mutta maailman tilanteesta johtuen ei nytkään olla likimainkaan normaali oloissa. Kyllähän rajusti kohonneet polttoaineen hinnat kurittavat tätä meidän harrastusta kovasti.

Kaikesta tästä huolimatta pidämme kesäiset treffit Elokuussa 12-14 pv välisenä aikana. Treffit pidetään Pasmajärvellä Sointula nimisessä paikassa. Sointula on Pasmajärven Maa- ja kotitalousseuran hallinnoima entinen koulu, joka on muutettu majoitus ja tapahtuma paikaksi. Treffien yhteydessä lauantaina 13.8. pidämme yhdistyksen sääntömääräisen vuosikokouksen. kokouksen jälkeen tehdään isolla pannulla ruokaa koko porukalle ja syödään pitkässä pöydässä. Yhdistys maksaa majoituksen ja ruokailun. Hankimme myös tarpeita aamupalalle ja kahvittelua varten. Ruokailun järjestämistä varten ilmoittaisitko tulostasi 7.8.mennessä Pentille 040 7047848 tai Merjalle 040 7334051. Tervetuloa viettämään mukava ja rento viikonloppu, ja todella mielellään näkisimme mukana myös uusia kasvoja.

Pj. Pentti Kivilahti

040 7047848